Penisring fin for begge

Å legge seg ned med noe med penis kan være veldig hyggelig. Å føle at mannen legger den i skjeden er ren nytelse. Det mange ofte savner, er imidlertid å tilfredsstille skjeden nok til at orgasme oppnås. Dette er grunnen til at det er vanlig at kvinner ikke kommer så ofte som menn. Dette er også grunnen til at så mange kvinner falsker orgasmer.

I en studie utført i 2010 ble det funnet at 80 prosent av kvinnene falsker orgasme under vaginal penetrasjon. Årsakene gitt for hvorfor de falsker orgasmer inkluderer:

  • Styr partnerens ego før klimaks
  • Ønsker å ha samleie overveldet
  • Når det føles ubehagelig

Med andre ord når de føler at de vil gjøre noe annet enn sex.

Måter som kan få kvinner til å stønne på ekte har eksistert lenge, og er egentlig ikke hemmeligheter, men de brukes ikke i samme grad som penetrasjonsex. Hvorfor dette er tilfelle er vanskelig å si, men det kan ha å gjøre med det faktum at det bare regnes som sex når penetrasjon oppstår. Folk glemmer rett og slett de andre måtene som kan inngå i sex.

En av disse måtene er munn mot kjønnsmetoden, også kalt oralsex. Når det gjøres på en skjede, kalles det cunnelingus og stimulerer deretter klitoris på en måte som er vanskelig med penetrasjonsex. Som en variasjon kan personen som gir oralsex prøve å skrive noe med tungen mens han er der nede. Det gjør det desto mer spennende enn å bare gå i ett mønster hele tiden.

Kyssing kan være veldig erotisk, spesielt på de erogene sonene, som nakke, munn og lår. Hvis du også gjør det sakte fra topp til bunn, kan gleden øke enda mer.

Å suge litt på kvinnens brystvorter kan være stimulerende for mange kvinner, dette er fordi skjedeveggene trekker seg litt sammen når dette skjer. Å fokusere på brystene er derfor noe som bør gjøres mer.

Til slutt, hvis ingen av disse alternativene er gode nok eller for tidkrevende, er det en ting som hjelper med penetrasjonsex. Denne tingen er bra penisringer som stimulerer både ham og henne. Perfekt for par som vil dele gleden.