Bak resepsjonen

Jeg var på et selskap som jobbet med salg av reservedeler til tilhengere og campingvogner på fredag, det jeg lette etter var nye navkapsler til min knaus campingvogn. Det var ikke vanskelig å finne navkapslene, det var vanskelig å velge nøyaktig hvilke navkapsler som best passet til min trailer. Med navkapsler valgt og i hendene mine gikk jeg til kassen. På vei til kassen satt øynene på noe jeg trodde jeg aldri ville se med mine egne øyne. Bak en resepsjonsdisk ble en modell av en Volkswagen buss i 1:16 skala. Bussen var tofarget, toppen var hvit og bunnen var lyseblå. Bussen må ha blitt restaurert nylig siden den ikke hadde noen skade eller misfarging. Hjulene virket til og med nye for dem, med øyemålinger hvor de var fylt med bare mye luft. Vinduene på bussen glødet i lyskrysset, de er sannsynligvis satt på hverandre hver annen dag. Bussen var sannsynligvis fra begynnelsen et leketøy til et barn, men over tid har det blitt mer en utstilling enn et leketøy.

Etter at jeg hadde vært på bussen min for en stund, fortsatte jeg å gå til disken. I kassen betalte jeg, sa farvel til kassereren og gikk til utkjørselen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Please enter the following code to submit your comment: 8mw